070-2046004
Reserveren

Team Luchtig

Over Luchtig

Strandpaviljoen Luchtig is een heerlijke plek om te eten op het strand van Wassenaar. In ons restaurant kun je lekker á la carte dineren. Als officiële trouwlocatie verzorgen ook feestelijke bruiloften. Ook voor privé vieringen en zakelijke partijen vind je in Luchtig de juiste partner.

Bij ons heb je ruimte om te genieten, ruimte om te spelen, ruimte om het leven te vieren of juist het einde ervan, ruimte om je plek te vinden en vooral ruimte om gewoon lekker jezelf te zijn.

Luchtig is een kleurrijk strandpaviljoen met een smakelijke menukaart, waar iedereen welkom is.

Over Nicolien en Marco

 

Op een warme zomerdag in juli 2019 zochten we een nieuwe uitdaging. En ja hoor, daar vonden we onze droom op ons lievelingsstrand.

Een half jaar later bouwden we voor het eerst het paviljoen op. De droom waar wij aanbouwen is een plek die nooit ‘af’ is en die constant meebeweegt met wat wij belangrijk en leuk vinden.

Een plek waar je jezelf kunt zijn.

We zitten boordevol plannen voor de komende jaren dus bouwen lekker door. Wil je meebouwen? Kijk hier voor onze vacatures.

TEAM

Luchtig zou Luchtig niet kunnen zijn zonder de inzet van al haar teamleden. We zijn ontzettend trots dat het merendeel van het team seizoen na seizoen terugkomt. Samen maken we jouw heerlijke koffie, bereiden we je lunchgerecht, mixen je cocktail, verzorgen we je feestje, grillen we je burger  – mét een glimlach erbij!

FREEK

Onze chef die – hoe hoog de temperaturen ook oplopen – altijd zijn hoofd koel houdt. Na wat uitstapjes – en met extra ervaring –  al weer jaren terug op het strand. Samen met zijn keukenteam maakt hij graag smakelijke gerechten. Hij heeft ook wat met BBQ’en en laten we dat nou ook doen bij Luchtig!

JORAN

Als geboren en getogen Wassenaarder al vanaf jonge leeftijd op strand te vinden. Van afwasser naar floormanager gegroeid. Naast een goede gastheer ook nog eens handig! Bescheiden en met een glimlach op zijn gezicht weet hij het team als onze gasten een top ervaring te bezorgen.

JIJ?

Whoeeehoeee, grijp je kans! Elk jaar is het drukker en drukker en zoeken we versterking van ons super team! Van afwassers tot barmedewerkers van keukenmedewerkers tot runners. Wij hebben de baan die bij je past, voor een vast aantal uur of juist als oproep- of vakantiekracht in het weekend of juist doordeweek. Wat voor jou?